SEGON A LA CURSA DE L´ALTA SEGARRA DE SANAÜJA!!

Bona cursa avui a Sanaüja, una cursa molt ben organitzada i que avui he corregut ja per setena vegada.  De fet va ser la meva primera cursa de muntanya allà pel 2017 i any rere any he intentat anar millorant: 53è el 2007,  16è al 2008, 79è al 2009, 13è al 2015, 7è al 2016, 4rt al 2017 i  finalment avui, 2on al 2018.
Avui, de bon principi s´ha escapat el Francesc Ferrer i m´he quedat en terra de ningú una cursa més, fent tota la cursa tranquil en segona posició sense haver d´apretar més del compte. Tot i que em conec el circuit com si l´haguessa parit, en alguns trams m´he trobat més lent que de costum, una mica ofegat, tot i que he acabat amb força sense baixar el ritme. La primera part l´he fet més ràid que mai, però m´he ofegat una mica massa a la pujada de la Canaleta i després he hagut d´afluixar pr recuperar pulsacions sostenibles. Les sensacions han estat bones i d´anar ràpid però al final ha resultat que he fet 6 minuts i mig més que el temps de l´any passat amb un recorregut molt similar, que denota que estic un punt per sota del nivell d´"antaño". Tot i això crec que abaixant una mica el volum i afegint sèries als entrenaments puc acabar de pujar aquest punt que em falta de cara a les últimes curses de l´any. 

PD: Avui acabava la Lliga dels Altiplans de la Segarra i els organitzadors de la Lliga no s´han presentat tot i que se´ls esperava per donar els premis...

Comentarios

Entradas populares