TAGA EVO 2018: 3ers PER EQUIPS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Avui hem estat amb els companys del Blue Motors a Sant Joan de les Abadesses disputant la Taga EVO 2040, que enguany era Campionat de Catalunya per Equips de Curses de Muntanya i on hi ha hagut un nivell de corredors molt alt.
La cursa, més dura del que estic acostumat a fer, amb forts pendents, completant un total de 27,5 Km i 2070m+. He acabat 17è i emb l´equip de Blue Motors Neolith hem aconseguit pujar al Podi com a tercers tot i que ens ha anat de poc quedar segons molt aprop de Monistrol Running. Priers han estat els companys del Matxacuca que han estat intractables.
Al principi e la cursa he estat conservador (massa) ja que començavem pujant més de 1200 metres seguits, la intenció era apretar un cop coronat Puig Estela, però de seguida m´he adonat que també costava córrer pel terreny tècnic primer i després pel fort pendent negatiu i terreny irregular i relliscós ....total que entre una cosa i una altra m´he passat més de mitja cursa a pulsacions massa baixes. Un cop coronat el Taga , punt més alt de la cursa, i a mesura que anavem baixant, quan ha suavitzat el pendent, m´he anat trobant millor i he acabat els últims 6km a molt bon ritme avançant alguns corredors. Avui al final m´han faltat més kilòmetres!!
P.D: Nova caiguda i els dos genolls oberts per segona setmana consecutiva a falta de 2 km, més xapa i pintura per sort...




Comentarios

Entradas populares