PER FI PODI AL TRAIL DE L´ERA!

Un any més he fet la Trail de l´Era a Cervera, segona prova de la Lliga dels Altiplans d´enguany. Les dues edicions anteriors vaig quedar 4rt i avui tal i com arribava a la sortida, semblava que tampoc passaria d´aquesta posició, tot i que al final no ha estat així!

He començat la cursa a ritme conservador ja que estava molt cansat del cap de setmana i a més arrossego un fort costipat; es pot dir que no estava dins la cursa als primers km i anava corrent com un autòmat. Al pas pel Torrent Salat anava situat al voltant de la 7a posició i a partir d´aquí he anat avançant corredors poc a poc, primer al Gerard Artes, després al Jaume Nogués i més tard al Carles Tarsa; finalment també a l´Àngel Carulla que s´ha perdut i a més als últims km ha tingut problemes al bessó. 

Els últims kilòmetres ja veia al 1er i 2on a certa distància, però ja les posicions no han variat. 
He acabat 3er de la General amb 1:49:09 corrent una mica més ràpid que l´any passat (4:59min/km) i amb 176ppm

La part positiva es que el genoll ja està millor, vaig agafant rodatge i els primers, el Xavier Espiña i el Joel Adan, ja no m´han tret una minutada (he arribat a 1:46 del Xavier-que també s´ha perdut- i a 1:19 del Joel). A més, les sensacions han estat força bones sobretot a la segona part del recorregut, però encara em queda molt per recuperar i millorar el nivell de finals de 2017.


Comentarios

Entradas populares