SEGON A LA ULTRA PEÜLLES 54 ...I ACABANT MÉS SENCER QUE L´ANY PASSAT!

Després de l´experiència de l´any passat em vaig decir a tornar a córrer la Ultra de 54km de Les Peülles del Montsec, més que re ja que si vull tornar a seguir la Lliga de la Noguera, és una cursa imprecindible per agafar punts. 
La veritat es que l´any passat ho vaig passar força malament, havent de caminar alguns km cap al final i arribant mig marejat. Per això aquest any m´ho he agafat amb més calma i he decidit sortir a ritme conservador i així he aconseguit córrer sense parar durant tota la cursa.

Només sortir i l´Albert Badia ha sortit com un cohet, es tracta d´un corredor jove i impulsiu que avui ha fet una gran cursa tot i aquesta sortida pel meu gust massa ràpida.

De seguida hem fet un bon grup amb l´Edu Guiu i un altre corredor gironí. De seguida ens hem perdut un parell de cops i llavors ens agafava o passava un altre grup on hi anaven entre altres el LuisMa Fernandez, El Xavito Villarte i el Carles Tarrés. Hem anat fent en grup fins que hem entrat en un barranc força tècnic i amb roca humida, on ens hem anat separant. 
A la sortida del barranc on començava una forta pujada m´he perdut i se m´han escapat els LuisMa i l´Edu. De seguida he atrapat al LuisMa i també a l´Albert Badia que tenia rampes. L´Edu però en arribar a l´havituallament del Balconet ja em treia 300m i els seguents km m´ha anat treient distància.

 A partir del km 30 he notat que ja costava més agafar bons ritmes, la cursa s´havia convertit en una lluita psicològica entre l´Edu i jo que aviat he vist que tenia perduda ja que a cada havituallament preguntava i la distància s´anava fent més gran: 1 minut, 2 minuts, 5 minuts, 10 minuts....potser cap a la part final li he anat retallant terreny però ja era massa tard. Els últims km m´he concentrat en poder-los córrer i en superar els últims corriols que semblava que no acabaven mai, tot i això el ritme era molt millor que l´any passat a aquestes altures de cursa.

Al final he arribat sense més problemes, segon a 12 minuts de l´Edu Guiu, amb un temps de 5h32´06" després de 54,6 Km i 2045m+ ; 17 minuts menys que l´any passat i amb més desnivell acumulat.             



Comentarios

Entradas populares