COM MARCA LA TRADICIÓ...MALES SENSACIONS AL TRAIL MONTPEDRÓ

Cada any hi ha una o varies curses que quan arriba la calor ho passo molt malament.. i avui ha  estat un d´aquests dies ja que el sol ha picat  des del principi i quan s´ha amagat ja anava massa tocat.

He sortit intentant seguir els primers però avui hi havia 3 galgos (El Sergi Rodriguez Batista, l´Eric Moya i el Diego Cardozo) que tal i com estic ja sabia que era impossible i que he deixat marxar, intentant regular una mica, també m´han marxat però sense obrir en un principi massa forat, l´Ivan Sabaté i el Xavier Sahuquillo.



Cap al Km 9 també m´ha passat el Luis Fernando Moreno i a partir d´aquí m´he anat desinflant perdent molt temps amb els de davant. També m´han atrapat el Jose Diaz Bautista i el Xavi Monedero, als quals he pogut seguir una bona estona però que també m´han deixat tirat cap al km 19.
A partir d´aquí les cames m´han començat a fer mal i el cansament cada cop era més pronunciat; he fet una pujada final al Yogui més que discreta i els ultims 5 o 6 km han estat gairebé un calvari -l´any passat em va passar algo semblant tot i que ho vaig fer a millor ritme que aquest-.
Fins i tot m´ha passat un altre corredor. I així m´he deixat anar fins arribar a meta en una discreta 11a posició que em senyala que hi ha molta feina per fer i que els "bons resultats" aconseguits a Vilanova de l´Aguda i al Meló d´Artesa potser havien estat una mica ficticis. Almenys el que està clar es que necessito començar a entrenar més kilòmetres i desnivell corrent i menys en bici.

Han sortit 29 Km i 1500m+ en 3h12min a un ritme de 6:35min/km. Tot i les males sensacions acabo pujant al podi com a 3er classificat de categoria Sènior.




Comentarios

Entradas populares