4rt CLASSIFICAT A LA SANTRUNMON 2018


Amb el fuelle aconseguit a Rocacorba i un bon entrenaments entre setmana, concretament dimarts, em presentava per 4a vegada a sortida de la SantRunMon amb força confiança.


Des del principi he deixat tirar els primers controlant-los de no massa lluny, però amb un parell de corredors o tres que se m´han posat entremig s´han anat distanciant i després quan h volgut remuntar ja no he recuperat suficient. 
He pogut passar l´Angel Carulla però ja no he pogut arribar a  l´altura ni del Xavi Espiña (que m´ha tret 2:26), el Gerard Cabestany que m´ha tret 1:37 i un tal Sergio Montes Molina que m´ha deixat sense podi per només 50 segons.

Per radera li trec 3min a l´Angel Carulla, 4 minuts al Xavier Solsona "Turu", 8 al Joel Adan i al Martí Verdés.
El retret que em puc fer es que del km 7 al 15 he rebaixat massa el ritme anant amb pulsacions per sota de lo normal. Després durant 5 km m´he trobat pletòric, es aquí quan als flybys Strava es veu com li retallo terreny al Gerard Cabestany.
A la última pujada els tenia davant mateix però al veure que ells tampoc perdien pistonada s´han anat escapant una mica més, entrant a meta tranquil sense presions per radere en 4arta posició amb un temps de 1:54:09

Cal seguir millorant i picant pedra.

Comentarios

Entradas populares